FAQs

Her vil du evt. kunne finde vejledninger og hurtige løsninger.
 

Q?

Flexfone Internet

A.

Internet:

Hvilken hastighed kan jeg forvente?
Tele Advice ApS anvender TDC's kobbernet. Derfor kan du som regel få den hastighed, vi tilbyder, når du bestiller. I visse tilfælde kan kobberet være af dårlig kvalitet, hvilket vil nedsætte den mulige hastighed. Hvis det er tilfældet, vil vi nedsætte din betaling til det abonnement, der passer bedst til den mulige hastighed.

Kan I opsige mit nuværende bredbåndsabonnement for mig?
Hvis du har internet via dit telefonstik, kan vi godt opsige dit nuværende bredbåndsabonnement for dig. Når du bestiller hos os, skal vi som oftest have en fuldmagt. Herefter kan vi overtage din forbindelse og du sikres derved kortest muligt nedetid. Du skal være opmærksom på at du måske har en bindingsperiode eller et opsigelsesvarsel hos din nuværende udbyder. Hos Tele Advice ApS har du som udgangspunkt 1 års binding.

Er der nogen forbrugsgrænser på download eller upload?
Nej, hos os kan du downloade og uploade fuldstændig ubegrænset.

Kan jeg beholde min forbindelse hos Tele Advice ApS, hvis jeg flytter?
Hvis det er muligt at etablere en forbindelse på din nye adresse, kan vi godt flytte din forbindelse. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er sikkert, at du kan opnå samme hastighed på den nye adresse som på den gamle.
Du kan bestille en flytning af din forbindelse ved at tage kontakt til os. Det er en god idé at bestille flytning i god tid. På den måde kan vi nemlig sørge for, at forbindelsen er oppe at køre den dag, du flytter ind.
Hvis du gerne vil vide mere om hvilken hastighed, du kan få på den nye adresse, kan du tage kontakt til os. Så kan vi undersøge det nærmere.

Skal jeg have besøg af en tekniker for at få bredbånd fra Tele Advice ApS?
Langt de fleste kunder behøver ikke et teknikerbesøg for at få etableret en forbindelse. I alle tilfælde skal du have besøg af Tele Advice ApS, vi installerer en trådløs router og opsætter/tilpasser dit netværk så det passer til virksomheden.

Generelt:

Tele Advice ApS leverer ikke nødvendigvis det billigste Internet eller udstyr, vi leverer en service og udstyr af meget høj kvalitet. Alle vore linjer er døgnovervåget, opdager vi fejl, påbegynder vi straks arbejdet med at udbedre fejlen.